Nikomu sa nepozerala do očí

Nikomu sa nepozerala do očí

Monika, vrcholovo hrala golf, bola v maturitnom ročníku a silné akné na pleti...


S priateľom sme sa rozhodli, že si nájdeme spoločnú záľubu, aby sme spolu trávili voľný čas. Voľba padla jednoznačne na golf. Budeme aj v prírode, aj sa moc nezadýchame a možno nájdeme nové kontakty pre rozvíjanie svojich firiem.

Prioritne bolo treba vybrať výstroj, oblečenie a samozrejme začať pracovať na zelenej karte. Dôveru sme dali trénerovi v Piešťanoch.

Ako sa hovorí, nič nie je náhoda.

A to sa mi potvrdilo už na prvom tréningu, keď som v nemom úžase pozorovala pri hre mladé, ale neuveriteľne šikovné dievča. Odpaľovala tie loptičky ako skutočný profík a ja som len tíško závidela. Zaujalo ma však aj niečo iné. Tvár si schovávala pod veľké slnečné okuliare a šiltovku aj napriek tomu, že slnko už dávno zapadlo. Nikomu sa nepozerala do očí, hlava stále sklonená. Nevedela som si to vysvetliť. Do obrazu ma uviedli jej rodičia. Volala sa Monika, vrcholovo hrala golf, bola v maturitnom ročníku a silné akné na pleti.

 

 

A to bol ten dôvod. Hanbila sa za seba, hanbila sa za svoju neuveriteľne zjazvenú tvár. Vôbec si nevedela predstaviť, ako odloží šilt z hlavy a v dlhých šatách vykročí v ústrety na maturitnom bále. A v tom to prišlo. Výzva. Výzva od rodičov upraviť akné za 30 dni aspoň tak, aby bolo možné použiť makeup.


Ďakovala som za dôveru, ktorú mi dali a zároveň som mala strach, či sa to podarí, či splním ich očakávania. Začiatky boli ťažké a hlavne bolestivé, ale nestrácal nikto z nás nádej a krôčik po krôčiku sme sa každý týždeň posúvali k vytúženému cieľu. Monikini rodičia nešetrili a investovali do všetkých nami odporúčaných produktov. Značka Biologique Recherche ukázala svoju silu na 110%. Naša odmena bola neskutočná v podobe sms spravy v deň maturitného večierku.

 

Na displeji mi svietilo: Vďaka Tvojej značke a vašej práci so mnou som kráľovná maturitného plesu.

Naše cesty sa nerozišli ani potom, Monika nám zachovala svoju dôveru a dnes može smelo vykročiť do ulíc bez štipky makeupu.

Vďaka náhode som našla jednu z najvďačnejších a najvernejších mojich klientiek.

Viac o autorke

Sylvia Čiefová

Sylvia Čiefová

Pôvodne sa chcela stať lekárkou, vyštudovala právo, potom do jej života vstúpila ekonomika a neskôr sa s ňou mohli stretávať rozhlasový poslucháčí či televízny diváci.

  • Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Napísať komentár

Komentujete ako hosť.